kampanj på nästan alla modeller under sommaren!


» Läs mer

Rabatt under Båtmässan i Stockholm

Kom och besök oss på Båtmässan i Stockholm. Vi finns i monter A20:42. Under mässan ger vi 1000kr rabatt på de flesta modeller i Parsuns program.
» Läs mer

Ny utmärkelse för Parsun!

Parsun får på nytt utmärkelse! Nu av Englands största båtmagasin. I utombordstestet slås det fast ”excellent value for money” av tidningen ”Practical boat owner”.
» Läs mer

Parsun får Utmärkelse!

Parsun får en utmärkelse av båtmagasinet; Praktiskt Båtägande
» Läs mer

Parsun får Utmärkelse!

Parsun får en utmärkelse av båtmagasinet; Praktiskt Båtägande

Praktiskt båtägande testar 4hk utombordare 1/10:

I Praktiskt Båtägande nr: 2010 -01 deltar vi i ett utombordstest som jämför marknadens alla 4hk utombordare.
Parsun får återigen utmärkelse i testet och av Praktiskt båtägande anses den vara den mest prisvärda av alla märken! De skriver ”maskinerna är lika som bär. Hur motiverar tillverkarna de stora prisskillnaderna då?”

Praktiskt båtägande ger betyget 4 sjärnor och av samtliga märken så står det klart att de är Parsun man rekomenderar!
Slutorden från i testet lyder ”Sikta på något billigt”

Läs hela testet i Praktiskt båtägande 1/10:

 

Utombordstest i Vi Båtägare 7/07:

Under den gångna sommaren testades Parsun av Vi båtägare och visade att de är att räkna med. I utombordstest har Parsun visat sin styrka med besked, om Parsun 9,9hk skriver Vi båtägare:

”Motiveringen vad gäller Parsun är följande: snabbast på topp, rappast i accelerationsmomentet och utrustad med det nödvändigaste till ett mycket förmånligt pris.”

Vi båtägare fortsätter…

”Den kinesiska nykomlingen Parsun är överraskande snabbast med 17,1knop, följd av Mecury som noterar 15,5 knop. Parsun är hela 3,4 knop snabbare än sämsta noteringen från Yamaha med 13,7 knop.”

testet fortsätter…

”Parsun och Tohatsu är inte bara snabbast i detta test, de är också betydligt rappare än sina konkurrenter. Från 0-12 knop avverkar Parsun och Tohatsu på 6 resp 6,5 sekunder. Jämför vi dessa siffror är med Mercurys bottennotering på 14,1 sekunder är Parsun och Tohatsu hela 8 sekunder rappare. 8 sekunder i det här läget uppfattas som en evighet.”

Läs hela testet i Vi Båtägare 7/07:

 

Publicerad: 2010-02-19